+381 11 3320 894 | +381 60 3306 482 ordinacija@smedical.rs

S MEDICAL USLUGE

Usluge

Pedijatrijski pregledi

U prijatnom ambijentu naše ordinacije pedijatar će vam dati kvalitetne i stručne odgovore na sva vaša pitanja vezana za razvoj i zdravlje vašeg deteta. Poštujući pedijatrijsku doktrinu i uz stalnu edukaciju pristupa se posvećeno svakom bolesnom i zdravom detetu poštujući prava dece ali i njihovih roditelja.

Opšti pregledi

Pored klasičnog fizičkog pregleda, u dijagnostikovanju navedenih bolesti i stanja lekar primarne zdravstvene zaštite rutinski tumači laboratorijske analize, koristi otoskop i oftalmoskop, pulsnu oksimetriju, koristi druge savremene dijagnostičke procedure i metode.

Dijagnostički pregledi

Pouzdana i pravovremena dijagnostika je osnovni preduslov uspešnog lečenja. Ultrazvučni pregled je potpuno bezopasna metoda  koja omogućava  veoma preciznu, bezbednu dijagnostiku  oboljenja . U ultrazvučoj dijagnostici koristi se impulsni ultrazvuk, frekvencije od 2 do 8 MHz i intenziteta od 2 do 6 MW/cm2. 

Konsultativni pregledi

Konsultativni pregledi specijalista sa nivoa sekundarne i tercijarne zdravstvene zaštite zahtevaju se samo kod komplikovanih slučajeva, sumnje na druge bolesti, ili hroničnih progresivnih oboljenja u odmaklim fazama, sa potrebom hospitalizacije.

Patronaža

Ukoliko niste u mogućnosti  da dodjete u ordinaciju, bilo zato što ste previše bolesni, bilo zato što nemate dovoljno vremena (prezauzetost poslom, mala deca i slično), pozovite nas da mi dodjemo u Vaš dom, kancelariju, hotel, i da uradimo sve što bi bilo učinjeno i u ordinaciji.

Vaše bolje zdravlje je naša misija