+381 11 3320 894 | +381 60 3306 482 ordinacija@smedical.rs

Dugogodišnje iskustvo naših stručnjaka će Vas uveriti da uz našu pomoć možete rešiti mnoge zdravstvene probleme, dobiti savete i informacije o vašem zdravlju kao i instrukcije za sve potrebne dalje preventivne preglede i dijagnostičke procedure. Nadamo se da ćemo biti sigurna podrska na putu vaseg ozdravljenja. Želimo da budemo pristupačni i posvećeni Vama i u službi Vašeg zdravlja sa idejom da je srećan samo onaj ko je zdrav! Trudićemo se da nasu stručnost i ljubav prema svom poslu usmerimo ka vašim potrebama i omogućimo vam brže i efikasnije rešenje vaših zdravstvenih problema. Želimo da budemo tim kome verujete.

Kada je zdravlje u pitanju, nema prostora za previše čekanja zato je jako bitno da u najkraćem vremenskom periodu bez mnogo formalnosti završite sve potrebne preglede i dijagnostičke procedure i dobijete prave smernice za dalje lečenje.

Nastojaćemo da na sve raspoložive načine vršimo promociju zdravlja i preventivene zdravstvene zaštite koja se ogleda u brojnim pogodnostima u okviru naših aktuelnih akcija sa akcentom na razvoj privatnog sektora u medicini.

NAŠ TIM

Doktori i konsultanti:

Prim. dr Snežana Đorđević, pedijatar

Specijalista opšte medicine dr med. Milica Kovač

Specijalista interne medicine endokrinolog dr.med. Saša Kiković

Specijalista urologije dr. med. Ivica Nikolić

Specijalista gastroenerolog dr. med. Slavoljub Veljković

Specijalista dermatolog dr. med. Dušica Matović

Specijalista opšte medicine prim.dr. Biljana Ševo

Specijalista ORL  dr med. Mladen Vidaković

Specijalista kardiologije dr med. Milanko Rakonjac

Radiolog dr Srećko Đorović

Specijalista pulmolog dr Vladan Živković

 

Vaše bolje zdravlje je naša misija