+381 11 3320 894 | +381 60 3306 482 ordinacija@smedical.rs   Dvanaestog Oktobra 7, 11211 Borča

Dugogodišnje iskustvo naših stručnjaka će Vas uveriti da uz našu pomoć možete rešiti mnoge zdravstvene probleme, dobiti savete i informacije o vašem zdravlju kao i instrukcije za sve potrebne dalje preventivne preglede i dijagnostičke procedure. Nadamo se da ćemo biti sigurna podrska na putu vaseg ozdravljenja. Želimo da budemo pristupačni i posvećeni Vama i u službi Vašeg zdravlja sa idejom da je srećan samo onaj ko je zdrav! Trudićemo se da nasu stručnost i ljubav prema svom poslu usmerimo ka vašim potrebama i omogućimo vam brže i efikasnije rešenje vaših zdravstvenih problema. Želimo da budemo tim kome verujete.

Kada je zdravlje u pitanju, nema prostora za previše čekanja zato je jako bitno da u najkraćem vremenskom periodu bez mnogo formalnosti završite sve potrebne preglede i dijagnostičke procedure i dobijete prave smernice za dalje lečenje.

Nastojaćemo da na sve raspoložive načine vršimo promociju zdravlja i preventivene zdravstvene zaštite koja se ogleda u brojnim pogodnostima u okviru naših aktuelnih akcija sa akcentom na razvoj privatnog sektora u medicini.

NAŠ TIM

Doktori i konsultanti:

Prim. dr Snežana Đorđević, pedijatar

Specijalista opšte medicine dr med. Milica Kovac

Specijalista interne medicine endokrinolog dr.med. Sasa Kikovic

Specijalista urologije dr. med. Ivica Nikolic

Specijalista gastroenerolog dr. med. Slavoljub Veljkovic

Specijalista dermatolog dr. med. Dusica Matovic

Specijalista opšte medicine prim.dr. Biljana Sevo

Specijalista ORL  dr med. Mladen Vidaković

Specijalista kardiologije dr med. Milanko Rakonjac

Radiolog dr Srećko Đorović

Vaše bolje zdravlje je naša misija